Olen Heidi, 26- vuotias hyvinkääläinen. Tällä hetkellä olen loppusuoralla suorittamassa Kymenlaakson Ammattikorkeakoulussa logistiikka-alan tradenomi koulutusta. Valmistuin keväällä 2010 Kennelyrittäjäksi Keski-pohjanmaan maaseutuopisto, Kannuksen yksiköstä. Samalla kirjoitin ylioppilaaksi.

Kotonani asusteleeviisi koiraa, enemmän ja vähemmän minun omistuksessa. Näiden lisäksi on muutama muualla asuva koira. Kaikista koirista löydät lisätietoa heidän omilta sivuilta.

Minulla on kehäsihteerikortti. Olen suorittanut kasvattajan peruskurssin 3/09. Kennelnimi minulle myönnettiin syyskuussa 2009.

Olen
Suomen Kenneliiton jäsen
Cairnterrierikerhon jäsen
Amerikancockerspanielit ry:n jäsen
Allekirjoittanut SKL:n KasvattajasitoumuksenEnnen Kannukseen muuttoa pelasin aktiivisesti ringetteä 11 vuotta. Saavuttaen mm. C -junioreiden Suomenmestaruuden 2006. Tällä hetkellä toimin talvisin ringette-erotuomarina.

Olen istunut Sakki ry:n hallituksessa vuosina 2008-2010.

Kierrän näyttelyitä Suomessa melko aktiivisesti ja ulkomaille suuntaan silloin tällöin. Esitän myös jonkun veran muiden koiria. Monet koirat ovat minulle hyvin tärkeitä. Yhdessä on koettu niin voittoja kuin tappioita. Kiitos kaikkien koirien omistajille luottamuksesta! Kilpailin Junior Handlerissa jollakin asteella noin kaksi vuotta, mutta vuosi 2007 oli viimeinen vuoteni, joten nyt keskityn vain rotukehien puolelle.