Pentuja

Tavoitteeni on kasvattaa terveitä, hyväluonteisia ja rodunomaisia koiria. Pennut syntyvät ja kasvavat kotioloissa tottuen pienestä pitäen kodin ääniin, ihmisiin sekä muihin koiriin. Kasvattajana vastuuni ei lopu pentujen lähdettyä maailmalle. Yritän parhaani mukaan opastaa ja neuvoa kasvattieni omistajia läpi koiran elämän. Pääasiassa myyn pennun perheen lemmikiksi ja hyväksi seuralaiseksi. Kannustan ja neuvon eri harrastuksiin, mikäli mielenkiintoa löytyy.

Pennun tulee olla koko perheen yhteinen päätös. Koirasta tulee kantaa vastuu koko sen elämän ajan. Koiraa ei saa jättää kokonaan lapsen vastuulle! Koiranpentua harkittaessa tulee ottaa huomioon kaikki kulut. Koirassa on paljon muitakin kuluja ostohinnan lisäksi.

Pennut luovutetaan noin 8 viikon iässä eläinlääkärin tarkistamina, sirutettuina, madotettuina ja rekisteröityinä. Pennun mukana annan sekä kirjalliset että suulliset ohjeet sekä hiukan penturuokaa.
Meillä ei ole tällä hetkellä pentuja!

Seuraava pentue suunnitteilla kesälle 2017.

Mikäli olet kiinnostunut pennusta vois olla yhteydessä sähköpostilla kennelhecklers@gmail.com tai puhelimella 040 820 8331!