2015 2014 2013 2012 2011 2010 2009 2008 2007

8.12. Helsinki Voittaja 2007
Inkku osallistui ensimmäistä kertaa junioriluokkaan. Inkku oli suuresta junioriluokasta EH4 heti kolmen erin jälkeen. Inkkua vaivannut takajalka pudotti sijoitusta, mutta olemme ylpeitä tytöstämme. Cairnit arvosteli Ritva Raita. Itse osallistuin elämäni viimeiseen JH kilpailuun sileäkarvainennoutaja Taralla ja pääsimme suuresta joukosta jatkoon ja olemme tyytyväisiä suoritukseen. Kiitos Taran lainasta Janetelle! Junnut tuomaroi Anett Korpi.


25.11. TOKO Kannus & pentunäyttely Helsinki
Itse osallistuin Kannuksessa TOKO kilpailuun Mimmin kanssa, kun äiti oli Inkun kanssa Helsingissä pentunäyttelyssä. Tämä oli samalla Inkun viimeinen esiintyminen pennuissa, sillä neiti täyttää huomenna 9kk. Tulokset oli hyvä sillä Inkku oli ROP-pentu sekä edusti isossa kehässä hienosti ollen RYP4! Siskonsa Mari (Leavenworth Blonde Magic) oli samassa luokassa 2KP. Onnea! Marin omistaa Maija Matikka. Cairnit ja ryhmän arvosteli Karin Bergbom.

TOKO kisoissa itse jännitin ihan hirveästi ja se vaikutti myös koiran suoritukseen, mutta ihan tyytyväinen olen. Pisteitä saimme 129,5 ja ALO3. Tuomarina toimi Veijo Kinnunen. Pisteet jakautuivat näin:

Luoksepäästävyys 10
Paikalla makaaminen 9
Seuraaminen taluttimessa 7
Seuraaminen taluttimetta 5
Maahan meno seuraamisen yhteydessä 9
Luoksetulo 7½
Seisominen seuraamisen yhteydessä 5
Estehyppy 0
Kokonaisvaikutelma 8

17.11. Jyväskylä KV
Omasta laiskuudestani jätin Jyväskylän tältä vuodelta väliin, mutta onneksi äiti matkasi sinne Sissin ja Inkun kanssa. Inkku oli äitin esittämänä 3. KP:n kera. Sissi osallistui ensimmäistä kertaa valioluokkaan ja olleen siellä ERI2 Sallan esittämänä. Kiitos äitille ja Sallalle! Tuomarina cairneilla toimi Matti Luoso.

10.11. Riga, Latvia Baltian Voittaja -07
Tällä kertaa reissuun ei lähtenyt kuin Sissi ja matkaseuraksi Kaisa Zuigon kanssa. Sissi esiintyi hienosti, mutta se ylsi vain PN2 sijalle ja kotiin tuotiin yksi VARA-CACIB lisää. Cairnit arvosteli Ann Ingram, Irlanti. Esitin myös Zuigon, joka oli PU2 ja sai myös VARA-CACIBin. Zuigolla kuitenkin vara muuttuu oikeaksi ja Zuigo sai näin viimeisen CACIBIn KANS MVA:ta varten. Onnea Kaisa ja Zuigo!

3.-4.11. Tarto KV & Tallinna Terriereiden erikoisnäyttely
Lähdimme neljän koiran voimin Viroon näyttelyyn ja tulokset olivat hyvät. Inkku oli pentuluokassa 1. KP: n kera ja oli ainoana pentuna myös ROP-pentu. Inkku pääsi BIS-pentu kilpailussa vielä 7 parhaan joukkoon. Aikuisissa pisimmän korren veti Remu (Sandico I Was The One) kilpailessaan valioluokassa ja sai ERI:n ollen myös PU1 ja sai SERTIN ja CACIB:n tullen myös EST CH ja oli myös ROP! Sissi sai tällä kertaa vain EH:n. Cairnit ja BIS-pennut arvosteli Kurt Nilsson, Ruotsi. Mukana oli myös ystäväni Kaisan islanninlammaskoira Zuigo (Vuoreksen Zuigo). Zuigo oli ainoa rotunsa edustaja, mutta edusti hienosti saaden ERI:n, SERTIN ja CACIBI:n ja oli automaatisesti ROP. Myös Zuigo on nyt EST CH!

Sunnuntain vietimme vielä Viron puolella terriereiden erikoisnäyttelyssä ja cairni edustuksemme menestyi loistavasti. Tällä kertaa Sissi voitti kaikki ollen PN1 ja ROP sekä sai SERTIN ja on nyt myös EST CH! Remu oli PU1 ja VSP. Myös Inkku loisti ollen ROP-pentu ja ylti vielä BIS2-pentu pallille! Cairnit arvosteli Kornelija Butrimova, Liettua ja BIS pennut arvosteli Dodo Sandahl, Ruotsi.


20.10. Seinäjoki KV
Matkustimme äidin ja Sallan kanssa pitkän matkan Seinäjoelle ison koiralauman kanssa. Cairnit arvosteli tällä kertaa Harto Stockmari ja cairneja oli ilmoitettu 44 kpl. Ensimmäisenä kehään meni Inkku, joka oli pentuluokassa toinen saaden KP:n. Esitin valioluokassa ensiesiintymisen tehneen Remun (Sandico I Was The One) ja hän oli ERI4. Sitten kehään meni Sissi joka voitti ensiksi suuren avoimen luokan ERI:llä ja lopuksi Sissi voitti vielä nartut ja sai SERTIN ja CACIBIN ja sai itselleen tittelin FIN MVA! Lopuksi Sissi oli VSP häviten isälleen. Sissi osallistui myös junior handler kilpailuun Hilde-Marie Fredrikssonin kanssa ja he pääsivät 7 parhaan joukkoon.


6.10 Oulu KV
Esimmäisessä näyttelyssä olivat Sissin pennut Minni (Leavenworth Blonds Have Fun) om. Marika Toivoniemi ja Ruuti (Leavenworth Black Not Blond). Minni veti pidemän korren ollen 1KP ROP-pentu ja Ruuti oli samassa luokassa 2. Myyryläisen perheen matkassa tuli minulle esitettäväksi Remu (Sandico I Was The One) om. Salla Vuokila sekä meidän Sissi. Remu voitti ensiksi suuren avoimenluokan ja oli lopuksi PU2 ja sai SERTIN ja VARA-CACIB:n sekä on nyt myös FIN MVA! Ensimmäisessä näyttelyssä täytettyään kaksi vuotta!! Onnea Salla! Sissi oli avoimessa luokassa toinen ERI:llä. Cairnit tuomaroi Veli-Pekka Kumpumäki. Kiitos Myyryläiset koirien kuljetuksesta!